logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline mishash  
#1 Posted : Saturday, May 9, 2015 9:36:58 AM(UTC)
mishash

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/9/2015(UTC)
Posts: 3
United States
Location: NJ

AllWemo stopped working after Belkin released firmware upgrade WeMo_WW_2.00.8643.PVT-OWRT few days ago. AllWemo stopped finding/showing WeMo devices.
Offline Enrique  
#2 Posted : Saturday, May 9, 2015 12:29:52 PM(UTC)
Enrique

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 9/27/2010(UTC)
Posts: 31
Man
Mexico

Thanks: 3 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
Hi,
Yes, with the new firmware, they stopped using regular UPNP instructions.
We are currently working on it.
We will let you know as soon as we update the App so you can download it.


THANKS
Offline mishash  
#3 Posted : Saturday, May 9, 2015 6:49:17 PM(UTC)
mishash

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/9/2015(UTC)
Posts: 3
United States
Location: NJ

Hi Enrique,

Thank you for the info - will be waiting for a new release.

Michael.
Offline Enrique  
#4 Posted : Thursday, May 14, 2015 9:27:38 AM(UTC)
Enrique

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 9/27/2010(UTC)
Posts: 31
Man
Mexico

Thanks: 3 times
Was thanked: 3 time(s) in 3 post(s)
HI.
The latest update is now available Ver 1.6

Please download:
http://www.allware.com.mx/Software.aspx?Pr=AllWemo


THANKS
Offline mishash  
#5 Posted : Thursday, May 14, 2015 1:59:31 PM(UTC)
mishash

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/9/2015(UTC)
Posts: 3
United States
Location: NJ

Hi Enrique,

Thank you for your quick turnaround - work like a charm!

Michael.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.